Proeflessen

Is uw zoon of dochter 4 jaar of ouder en ook zo gek op fietsen en kan het niet gek of hard genoeg, dan is BMX fietscross wellicht iets voor hem/haar. Hier leren zij onder begeleiding van ervaren gediplomeerde instructeurs stap voor stap de kneepjes van deze mooie en vooral stoere sport.

Proefles

Wij geven op maandag avond de mogelijkheid om proeflessen te volgen (van te voren aanmelden). Dit zijn 2 proeflessen en in deze lessen wordt gestart met de basistechniek en gaan we stapsgewijs van de (hoge)startbaan proberen te starten.

Wij bieden kosteloos de fiets, helm en handschoenen voor deze lessen aan, zorg zelf voor goede stevige schoenen en (spijker)broek.

Indien uw kind de smaak te pakken heeft en bij ons wil blijven sporten dan dient u na deze trainingen voor een eigen uitrusting te zorgen. Wij kunnen u altijd adviseren bij een aankoop van de uitrusting.

Bij de inschrijving kunt u eventueel een clubshirt mee bestellen, deze is dan voorzien van voor of achternaam en is verplicht bij wedstrijden. Ook is het in het begin handig voor de trainers om de kids bij hun naam te kunnen aanspreken.

Vraag hier de proefles aan

Wij doen ons best om binnen 24 uur op uw inschrijving te reageren.

LET OP:

Door grote belangstelling zitten de proeflessen voor 2021 VOL. Wilt u uw zoon of dochter toch inschrijven voor een proefles dan komt hij/zij op de wachtlijst voor volgend jaar. De proeflessen starten weer vanaf maart 2022.

 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.