Proeflessen

Meld je aan voor een proefles!

Ben je 4 jaar of ouder en ook zo gek op fietsen en kan het niet gek of hard genoeg, dan is BMX fietscross wellicht iets voor jou! Bij onze club leren kinderen onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers stap voor stap de kneepjes van deze mooie en vooral stoere sport.

BMX fietscross is een populaire sport en wij merken dat er de afgelopen jaren een enorme toestroom van rijders is bij onze club. Daar zijn we heel blij mee!

Hoe werken de proeflessen?
Iedere eerste maandag van de maand kan een klein groepje kinderen starten met de proeflessen. Deze zijn van 18.30-19.30 uur. Je krijgt in de betreffende maand
3 proeflessen aangeboden die standaard plaatsvinden op de maandagavond.
Je leert tijdens deze 3 proeflessen de basistechniek van het fietscrossen en stapsgewijs ga je proberen van de (hoge)startbaan te starten.
Voorafgaand aan de proefles moet je je aanmelden. Zonder aanmelding en bevestiging van onze club kan er niet worden deelgenomen.  

Fietsuitrusting
Wij bieden kosteloos de fiets, helm en handschoenen voor deze proeflessen aan. Zorg zelf voor goede stevige schoenen, een (spijker)broek en een shirt met lange mouwen.


Na het volgen van 3 proeflessen
Indien je de smaak te pakken hebt en bij ons wil blijven fietscrossen kan je lid worden van onze club. Op de pagina 'lid worden' staat een link met aanmeldformulier.

Na deelname aan de proeflessen moet er voor een eigen fietsuitrusting gezorgd worden. Wij kunnen altijd adviseren bij een aankoop van de uitrusting, maar neem ook even een kijkje bij  'lid worden' voor meer informatie over aan te schaffen materialen.

Proeflessen zijn standaard op de maandagavonden. Wanneer je lid wordt en door wilt met de trainingen zal dit op de maandag zijn. 

Als je lid bent geworden van onze club, dan kan je via de pagina BMX clubkleding.nl een clubshirt bestellen. Deze is voorzien van voor en/of achternaam en is verplicht bij (grotere) wedstrijden. Ook is het in het begin handig voor de trainers om kinderen bij hun naam te kunnen aanspreken, maar het is natuurlijk vooral heel leuk om in een clubshirt te rijden!


Reglement trainingen 2024

Lees hier het reglement voor deelname aan trainingen.

Vraag hier een proefles aan

Om een proefles aan te vragen kun je een email sturen naar info@thewheelys.nl.

Vermeld in je email de volgende gegevens:

  • Naam ouder/verzorger
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Naam en leeftijd van het kind dat een proefles wil doen.

    Let op! Het is wel belangrijk dat je al goed kunt fietsen, voordat je aan een proefles meedoet.
    We streven ernaar om iedereen die zich aangemeld heeft zo spoedig mogelijk (binnen 3 werkdagen) te berichten over de startdatum van zijn/haar proefles.

 

Logo The Wheely's Baarn

FCC The Wheely's

De Geerenweg 6E

3741 RS Baarn

E: info@thewheelys.nl

 

Ontdek meer over onze club!

Riders The Wheely's