Proeflessen

Is uw zoon of dochter 4 jaar of ouder en ook zo gek op fietsen en kan het niet gek of hard genoeg, dan is BMX fietscross wellicht iets voor hem/haar. Kinderen leren onder begeleiding van ervaren gediplomeerde instructeurs stap voor stap de kneepjes van deze mooie en vooral stoere sport.

Proefles

Wij geven de mogelijkheid om twee proeflessen te volgen op de maandag avond (van te voren aanmelden). Tijdens deze twee proeflessen wordt gestart met de basistechniek en gaan we stapsgewijs van de (hoge)startbaan proberen te starten.

Wij bieden kosteloos de fiets, helm en handschoenen voor deze lessen aan. Zorg zelf voor goede stevige schoenen en een (spijker)broek.

Indien uw kind de smaak te pakken heeft en bij ons wil blijven sporten dan dient u na deze trainingen voor een eigen uitrusting te zorgen. Wij kunnen u altijd adviseren bij een aankoop van de uitrusting, maar neem ook even een kijkje bij ons lidmaatschap voor meer informatie over aan te schaffen materialen.

Bij de inschrijving kunt u eventueel een clubshirt mee bestellen, deze is dan voorzien van voor of achternaam en is verplicht bij wedstrijden. Ook is het in het begin handig voor de trainers om de kids bij hun naam te kunnen aanspreken.

Vraag hier een proefles aan

Door grote belangstelling voor het fietscrossen zitten de proeflessen voor 2021 en begin 2022 VOL. De inschrijvingen voor de proeflessen starten weer vanaf mei 2022. 

 

Logo The Wheely's Baarn

FCC The Wheely's

De Geerenweg 6E

3741 RS Baarn

E: info@thewheelys.nl

 

Ontdek meer over onze club!

Riders The Wheely's