Trainen bij The Wheely's

Onze trainingen worden op verschillende niveaus gegeven. Van beginner tot pro, op alle niveaus zullen de gediplomeerde trainers ervoor zorgen dat het een leuke, diverse maar vooral leerzame training is. Naast onze reguliere trainingsdagen worden er regelmatig andere trainingen verzorgd zoals clinics door professionals of de bekende wintertraining. Clubrijders worden hier persoonlijk over geïnformeerd. Bij iedere training dient voor rijders onder de 18 jaar een volwassene (ouder of verzorger) aanwezig te zijn.

Trainingsdagen

Maandag
18.30-19.30 uur proeflessen* en beginnerstraining
(Trainer: Bram)

Dinsdag
18.30-19.30 uur groep 1 (Trainers: Suela/Erik)
19.30-20.30 uur groep 2 (Trainers: Suela/Erik)
20.30-21.30 uur groep 3 (Trainers: Peter/Rob om de week)

Woensdag
19.30-21.00 uur selectietraining (om de week)
(Trainers: Peter/Bram)

Donderdag
18.30-19.30 uur groep 1 (Trainers: Jacoline/Lars)
19.30-20.30 uur groep 2 (Trainers: Jacoline/Lars)
20.30-21.30 uur groep 3

Reglement trainingen 2024

Lees hier het reglement voor de trainingen.

* Klik hier om een proefles aan te vragen

Onze trainers

Erik Tonino trainingscoordinator The Wheely's

trainingscoördinator en trainer op dinsdag (groep 1 en 2)

Erik Tonino

Erik is trainingscoördinator bij onze club en zorgt er samen met de trainers voor dat alle trainingen afgestemd zijn op het niveau van de rijders. Erik geeft training op de dinsdag samen met Suela. Hij is in 2019 begonnen met BMX en vindt het leuk om regelmatig te mountainbiken en hardlopen. In 2022 deed hij mee met het NK veldloop voor ambtenaren en behaalde een 8e plek!

 

 

Bram Ruarus trainer bij The Wheely's

trainer op maandag (proef- en beginnersles) en woensdag (selectietraining)

Bram Ruarus

Bram is trainer bij de beginnersgroep en organiseert de proeflessen. Hij begon met BMX'en toen hij <leeftijd> was en doet nog steeds mee met nationale en internationale wedstrijden. Bram werd in 2022 7e op het NK in de sportklasse 25+. Naast trainer is Bram ook vertrouwenspersoon bij onze club.

 

 

 

Favicon The Wheely's 512x512

trainer bij The Wheely's

Lance Meijers

Junny Brejita Domcity Personal Training

trainer bij The Wheely's

Junny Brejita

Junny geeft trainingen aan de gevorderde rijders bij onze club. Naast BMX trainingen is hij personal trainer en organiseert hij met zijn bedrijf BMX clinics en BMX kinderfeestjes. Junny heeft een paar mooie titels op zijn naam staan. In 2022 werd hij Europees Kampioen en in 2023 werd hij 3e op het WK in Glasgow/Schotland en werd hij 2e op het EK in Frankrijk. Junny rijdt in de categorie cruisers men 45-49 en is sinds <jaartal> trainer bij onze club.

 

Lars van Vliet trainer bij The Wheely's

trainer op donderdag (groep 1 en 2)

Lars van Vliet

Lars begon met BMX toen hij 7 jaar was en is vanaf die tijd lid van The Wheely's. Hij heeft voor verschillende teams gereden en doet mee aan alle grote (inter)nationale wedstrijden. Hij rijdt nu in het hoogst haalbare wedstrijdniveau, de klasse junior men. Lars is een ervaren wedstrijdrijder en is in 2018 Nederlands Kampioen geworden.  In 2021 werd hij 3e op het NK. In de zomer van 2021 heeft hij zijn WT2 diploma behaald, zodat hij officieel les mag geven. Sinds maart 2022 is hij trainer bij onze club.

Peter Visser trainer bij The Wheely's

trainer op dinsdag (groep 3) en op woensdag (selectietraining)

Peter Visser

Peter Visser geeft op dit moment om de 2 weken training aan groep 3 op de dinsdagavond. Dit doet hij roulerend met Rob. Ook neemt hij de gezamenlijke training van The Wheely’s selectie en Insanity op de woensdag voor zijn rekening samen met Bram. Peter is ook trainer/coach van het Insanity Racing Team en is een aantal jaren trainer geweest bij FCC Barendrecht. Hij heeft toen ook verschillende winter trainingen opgezet en gegeven. Toen hij een aantal maanden in Duitsland woonde, heeft hij daar ook trainingen verzorgd bij BikePark Weinstadt. En.. Peter heeft ook ooit eens op een fiets gezeten, toen BMX nog fietscross heette… 😃

 

Suela Ruitenga trainster The Wheely's

trainster op dinsdag (groep 1 en 2)

Suela Ruitenga

Suela is al lid van onze club sinds 1998 en begon met BMX toen ze 3 jaar was. Ze ging door tot haar 15e en is toen even gestopt. In 2015 pakte ze het BMX'en weer op en dat is maar goed ook, want als ervaren wedstrijdrijdster heeft ze een aantal mooie titels op haar naam staan. 2022 was een mooi jaar voor haar, want ze werd Nederlands Kampioen (20 inch), Europees Kampioen (20 inch) en Wereld Kampioen (20 inch en cruiser). Suela is in 2021 begonnen als trainster bij onze club. 

Jacoline van der Klip trainer bij The Wheely's

trainster op donderdag (groep 1 en 2)

Jacoline van der Klip

Toen haar jongens ruim 14 jaar geleden begonnen met BMX is ze zich meer gaan verdiepen in het trainen. Sinds 2013 is ze trainer voor de eerste en tweede groep. Jacoline is samen met haar jongens naar UCI Wereld Kampioenschappen, NK's, UEC 3 nations cups en EK rondes geweest. Naast lesgeven vindt ze het ook leuk om zelf te sporten. Ze fietst graag en is een wedstrijdloper op de midden en lange afstand.

 

https://www.thewheelys.nl/wp-content/uploads/2021/09/cropped-Favicon-The-Wheelies-512x512-1.png

trainer op dinsdag (groep 3)

Rob Mijts

Logo The Wheely's Baarn

FCC The Wheely's

De Geerenweg 6E

3741 RS Baarn

E: info@thewheelys.nl

 

Ontdek meer over onze club!

Riders The Wheely's